HT voittoon Helsingissä

23.5.2015

Keskiviikkona pelatussa ottelussa HT haki maukkaan voiton Helsinki Warriorsista. Ottelun kuva oli selkeä, HT-85 rakensi ja Warriors puolusti.

HT-85 hyökkäsi ahkerasti ja loi tilanteita kotijoukkueen maalille. Laitojen kautta hyökkäämällä päästiin sisään vastustajan alueelle, vaan Warriorsin "bussin" ovet eivät meinanneet silti aueta. Ensimmäisen puoliajan puolivälissä kuitenkin saatiin luotua tilanne suoraan Headcoach Toivosen playbookista. Omasta päästä nopeat syötöt, laidan kautta sisään Joonas Ojalalle ja siitä herkkupassi Mikael Sjelvgrenille joka viimeisteli ammattilaisen ottein!

Tämä jäi ottelun ainoaksi osumaksi, joten kotimatkalle lähdettiin 1-0 voitto ja kolme pistettä rikkaampina. Ottelussa oli paljon hyvää. Puolustus oli betonia, maalivahtipeli toimi, hyökkäyksessä oli ideaa ja pallo liikkui ajoittain iloisesti. Maalintekoon kun saadaan vielä terävyyttä, niin se kuuluisa ketsuppipullo aukeaa.

Jälleen kerran "nuoriso" onnistui ja uudet pelaajat löytävät paikkaansa kentällä kerta kerran jälkeen paremmin. Paljon on vielä tehtävää, mutta suunta on oikea!