HT-85:n junioreille hopeaa!

12.9.2015

HT-85:n juniorit saavuttivat lauantaina päättyneessä alle 16-vuotiaiden SM-sarjassa hopeaa. HT aloitti U16-sarjan vahvasti kaatamalla ensimmäisessä turnauksessa Urjalan Sisukiekon (0-6) sekä Humppila Hockeyn (18-0) selkein luvuin. Ennen viimeistä turnausta HT pelasi vielä sarjan ensimmäisen puoliskon viimeisen ottelun Hockeyliiton uuden jäsen seuran Porin Narukerän junioreita vastaan häviten pelin 7-1. Viimeiseen turnaukseen HT lähti toiselta sijalta haastamaan Narukerää.

Viimeinen SM-turnaus lähti joukkueelta hyvin käyntiin, kun ensimäisessä pelissä kaatui Sisukiekko 1-0. Toisessa ottelussa vastaan asettui Humppila Hockey, joka kesän mittaan oli selkeästi parantanut peliään. Toisesta ottelusta muodostui kunnon maalinteko kilpailuksi, kun ottelussa tehtiin yhteensä 13 maalia. Ottelu kirjattiin Humppila Hockeyn voitoksi 7-6. Turnauksen viimeisessä ottelussa HT:ta vastaan asettui jo tässä vaiheessa Suomen mestaruuden varmistanut Porin Narukerä. Viimeisestä ottelusta kehkeytyi varsinainen selviytymistaistelu, kun ilman vaihtomiehiä koko turnauksen pelaamaan joutunut HT keskittyi enemmän pallonhallinnan kautta jäädyttämään peliä sekä puolustamaan Narukerän hyökkäyksiä vastaan, säästellen voimia ottelun loppuun. Ottelu päättyi loppujen lopuksi Narukerän 3-0 voittoon.

Turnauksen jälkeen joukkueen parhaaksi pelaajaksi valittiin viimeisessä turnauksessa kapteenin roolissa toiminut Mikael Sjelvgren.

Joukkueessa kauden aikana pelasivat:

Joni Mustiala, Marius Mäkiaho, Miska Mäkiaho, Santeri Määttänen, Joonas Ojala, Justus Ojala, Vesteri Peltola, Roni Riisiö ja Mikael Sjelvgren.

Valmennuksessa:

Juha Ojala, Tommi Sjelvgren ja O-P Ventelä.

Kauden tulokset:

Ensimmäinen turnaus 13.6.